Financieel Adviseur

Spaar jij net als het grootste deel van de Belgen al je vermogen op je spaarrekening?

Als onafhankelijk financieel adviseur hielp BrixFin sinds 2010 reeds meer dan 200 families en 150 ondernemingen naar een zorgeloze financiële toekomst, zonder hier maar iéts voor aan te rekenen.

Financieel adviseur

BrixFin Finance Consultants

Met de finance consultants van Brixfin heb jij altijd een professioneel financieel adviseur aan je zij, en dat volledig vrijblijvend!

Voor elke vraag of uitdaging waar je als werknemer of zaakvoerder mee zit, zal een financieel expert van BrixFin je te woord staan en een oplossing op maat bieden, zodat jij en je familie een zorgeloze financiële toekomst in gaat met een maximaal rendement op je vermogen.

Onafhankelijk financieel advies die je niéts kost

Kortom: met BrixFin moet je zelf niet meer op zoek gaan naar interessante investeringen.

We brengen je gedurende onze samenwerking pro-actief interessante opportuniteiten en houden wanneer nodig een gesprek om je persoonlijk financieel plan en (vastgoed)investeringsproject in goede banen te leiden.

Wij nemen je dossier écht ter harte en  zorgen voor een vermogensbeheer van A tot Z, zonder hier maar een cent voor aan te rekenen, 

Schakel BrixFin in als Finance Consultant en ga een zorgeloze financiële toekomst tegemoet met je familie of onderneming.

Financiële Planning

Wat doet een financieel planner?

Een financieel planner doet eigenlijk precies hetzelfde als een huisarts die een bloedtest afneemt, maar dan om te zien of jij financieel gezond bent en wat je best kan doen om dit zo te houden, of net te veranderen.

Men maakt een persoonlijk financieel plan zodat je kan zien hoe financieel gezond jij bent en hoe je best je geld kan investeren om je spaarcenten maximaal te laten renderen.

We kijken zowel naar je privé en/of je onderneming zodat je zo min mogelijk belastingen moet betalen en je centen zo veel mogelijk opbrengen.

Financiële planning is relevanter dan ooit

Niet enkel investeerders of zaakvoerders hebben baat bij financiële planning. Ook families en werknemers, of zelfs mensen die reeds over een groot vermogen beschikken.

Ongeacht je inkomen, een goed financieel management is broodnodig om een zorgeloze financiële toekomst in te gaan.

Mensen met een hoog inkomen hebben vaak de tijd niet om hun financiën goed te investeren, terwijl personen met een laag of gemiddeld inkomen versteld zouden staan hoe ver ze kunnen geraken, door samen te werken met een financieel adviseur.

Vastgoedplanning vennootschappen

Maximale optimalisatie van je vermogen

Bij BrixFin zorgen we ervoor dat u al uw mogelijkheden kent én optimaal benut in uw privé-leven of uw onderneming.

We polsen naar uw wensen en doelstellingen, analyseren uw financiële situatie en stellen een gedetailleerde vermogensinventaris op. In samenspraak met uw accountant en fiscale adviseurs creëren we volledig vrijblijvend een financieel plan op maat van u en uw onderneming.

We selecteren het juiste investeringsvastgoed, schakelen indien gewenst een ervaren rentmeester in om uw vastgoed te beheren, én begeleiden u bij de uiteindelijke verkoop van uw pand.

Dag na dag zetten wij ons in om uw belastingen te minimaliseren en uw rendement te maximaliseren.

Persoonlijk Investeringsadviseur

Je persoonlijk investeringsadviseur

BrixFin neemt als financieel adviseur je dossier écht ter harte en kiest voor een langetermijn-relatie.

Ons doel is om je vertrouwenspersoon te zijn die je vlot een antwoord kan geven op al je vragen omtrent financiële planning en vermogensbeheer, en je pro-actief advies geeft omtrent interessante investeringen.

Leer je spaargeld risicoloos investeren

Hoewel het slim is om een klein bedrag aan de kant te hebben voor onvoorziene omstandigheden, lijken Belgen wel dé kampioen van Europa in geld op hun spaarrekening te parkeren.

Niet abnormaal, want de vorige generatie genoot van percentages van 4% op hun spaarboekje, terwijl we anno 2022 moeten betalen om ons geld op het spaarboekje te laten staan én de inflatie door het dak gaat.

Het advies om je spaargeld ‘veilig’ op de bank te zetten, is allesbehalve goed advies.

Met BrixFin heb je steeds een professioneel financieel consultant aan je zij, terwijl je dit niets kost.

BrixFin Finance Consultants

Ben jij klaar om je slapend kapitaal te investeren, of een vrijblijvend gesprek in te plannen om te zien wat de mogelijkheden zijn? Contacteer ons dan vrijblijvend.

We beginnen met een uitgebreide, persoonlijke kennismaking om je huidige situatie, wensen en doelen te bespreken, en dat zonder maar een cent aan te rekenen.

Je inkomen, vermogen, pensioen en nalatenschap, … Alles wordt -indien jij dit wenst- besproken en wij zullen je een op maat gemaakt financieel plan bezorgen om je ambities waar te maken.

Kay Mortier & Cédric Vanderbeken

Met onze jarenlange ervaring in de sector van vastgoedplanning en financiële analyses, hielpen we sinds 2010 meer dan 250 families en 200 ondernemers succesvol hun spaarcenten veilig te stellen en te investeren, waarvan élk succesverhalen geworden zijn.

Webinars vastgoed met Cédric Vanderbeken

Laat je vermogen maximaal groeien met je persoonlijke Financieel Adviseur