Vastgoedplanning op maat voor vennootschappen

Als ondernemer bent u dagelijks druk in de weer om uw bedrijf te leiden. U beschikt niet altijd over de nodige tijd of kennis om uw vermogen te optimaliseren. Liquide middelen worden vaak gewoonweg op de spaarrekening gezet, waardoor u financieel en fiscaal rendement laat liggen. Daar willen we met BRIXFIN verandering in brengen. Onze vastgoedplanners werken samen met u een doordachte vastgoedstrategie uit waardoor u voortaan het maximum haalt uit uw vermogen.

Investeer succesvol en strategisch in vastgoed

Als ondernemer investeren is niet altijd evident. U botst tegen heel wat vraagtekens en vaak is het moeilijk om uw weg te vinden in het financiële en fiscale bos. Koopt u best privé of binnen de vennootschap? Is een aankoop in onverdeeldheid nog interessant? Of kiest u beter voor een privéaankoop met middelen uit de vennootschap? Wat is de fiscale impact van deze opties?

Bij BRIXFIN zorgen we ervoor dat u al uw mogelijkheden kent én optimaal benut. We polsen naar uw wensen en doelstellingen, analyseren uw financiële situatie en stellen een gedetailleerde vermogensinventaris op. In samenspraak met uw accountant en fiscale adviseurs creëren we een financieel plan op maat van u en uw onderneming. We selecteren het juiste investeringsvastgoed, schakelen een ervaren rentmeester in om uw vastgoed te beheren en begeleiden u bij de uiteindelijke verkoop van uw pand. We zetten ons dag na dag in om uw belastingen te minimaliseren en uw rendement te maximaliseren.

Laat uw centen voor u werken en profiteer levenslang van de inkomsten.

Waarom investeren in vastgoed?

Hoog rendement

Investeringsvastgoed is een rendabele investering met een hoog rendement. De huurprijzen worden jaarlijks geïndexeerd en ook de verkoopwaarde van uw pand stijgt jaar na jaar.

Cashflow

Gebruik de kasstromen binnen de vennootschap om uw liquiditeiten een hoger rendement te geven en om de vennootschap te laten groeien.

Fiscaal voordelig

De aankoopkosten zijn in principe aftrekbaar en de meerwaardebelasting kunt u spreiden door opnieuw te investeren in vastgoed.

Historisch lage rentevoeten

De hypotheekrente is ook binnen de vennootschap nooit zo laag geweest als nu, waardoor dit het ideale moment is om een lening aan te gaan.

Inflatiebestendig

Het geld op uw spaarboekje wordt steeds minder waard door de stijgende inflatie. Vastgoed, anderzijds, wordt steeds meer waard na verloop van tijd en vormt daarmee een inflatiebestendige investering.

Tastbare investering

Investeringsvastgoed is tastbaar, materieel en daardoor ook veilig. U koopt bakstenen en heeft dus altijd iets in handen.

Voordelen voor successieplanning

Door een aankoop op de vennootschap maakt u het onroerend goed roerend. De aandelen kunnen dan fiscaalvriendelijk geschonken worden aan de volgende generatie.

Slim investeren start bij BRIXFIN