Investeren in vastgoed

voor Particulieren & Professionelen

Waarom investeren in vastgoed?

Investeren in vastgoed is al decennia lang een goed idee, en we zijn zeker dat dit nog een lange tijd zo zal blijven.

Eén van de redenen dat investeren in onroerend goed nog steeds een slimme keuze is, is omdat de vraag naar BEN-woningen en appartementen anno 2022 & 2023 door het dak gaat. Nieuwbouwwoningen en -appartementen zullen énorm in waarde toenemen, en dit terwijl de traditionele vastgoedmarkt wel eens zou kunnen afkoelen door de strengere wetgeving.

Hoe begin je met investeren in vastgoed?

Iedereen, ongeacht leeftijd of inkomen, kan beginnen met investeren in vastgoed.

Alle begin is moeilijk, maar als je weet welke stappen je moet zetten is het een koud kunstje die vrij snel een positieve impact kan hebben op je vermogen en financiële vrijheid van jou en je familie.

Zorg dat je goed bent voorbereid!

De eerste stap is uiteraard zorgen dat je goed bent voorbereid, want een fout maken tijdens de aankoop van onroerend goed, kan je een pak geld kosten.

Daarbij is de oriëntatie op de vastgoedmarkt één van de belangrijkste stappen, maar een stap die vrij veel tijd in beslag kan nemen.

Heb je dan éindelijk het pand gevonden en komt je bank niet snel genoeg met nieuws omtrent je kredietaanvraag… Kan het wel eens gebeuren dat het pand al verkocht is vóór jij hebt kunnen beslissen.

Frustrerend!

Vragen van beginnende vastgoedinvesteerders

Gemakkelijk Investeren in vastgoed met BrixFin

Bovenstaande punten zorgen allemaal dat énorm veel mensen afhaken en niet investeren in vastgoed. Particulieren laten hun spaargeld minder waard worden op de bank en ondernemers betalen zich blauw aan vadertje staat in plaats van hun winsten te gaan investeren.

Met BrixFin is dit verleden tijd.

Als vastgoed- en vermogensexperts hielpen wij sinds 2012 meer dan 200 ondernemers en 250 families met de investering in vastgoed, waarvan allemaal succesverhalen zijn geworden.

BrixFin: Géén Klassieke Vastgoedmakelaar

De kosten van een aankoopmakelaar zijn énorm hoog, en daar onderscheid BrixFin zich, want onze dienstverlening is, en zal altijd, volledig gratis blijven.

Door onze jarenlange samenwerking kunnen wij interessante vastgoedopportuniteiten vroegtijdig opsporen én vastklikken voor een bepaalde tijd. Onze kredietverleners leveren alsook zéér vlot interessante rentes aan én we werken enkel samen met projectontwikkelaars en rentmeesters die jarenlang actief en betrouwbaar zijn.

Rendabele vastgoedbeleggingen:

Investeren in studentenkamers voor verhuur

Investeren in studentenkamers, kan indien goed aangepakt, één van de meest rendabele vastgoedbeleggingen zijn ooit. Degelijke studentenkamers in Kortrijk, Brussel, Gent en Leuven zijn schaars en staan zo goed als nooit leeg.

Studentenkamers verhuren: maximaal rendement

BrixFin screent de markt en kijkt in de eerste plaats op welke locatie er een tekort is aan studentenhuisvesting. Nadien zorgt BrixFin ervoor dat je het juiste project koopt aan de juiste prijs. Enkel op die manier ben je zeker van een rendabele investering, waarvan de huurinkomsten zorgen voor een recurrent aanvullend inkomen.

Daarbij is je investering inflatiebestendig gezien deze geïndexeerd wordt én je vastgoed blijft in waarde stijgen. Zonder meer kunnen we zeggen dat dit voor een maximaal rendement zorgt.

Appartement of huis kopen voor verhuur

Een huis of appartement kopen om te verhuren is al jarenlang één van de meest interessante en crisisbestendige investeringen die men kan maken, terwijl je anno 2023 geen gigantische bedragen eigen inbreng meer nodig hebt.

Na de aankoop kan je deze zelf traditioneel verhuren, laten beheren door een rentmeester, of als je veel tijd hebt kan je proberen je woning te verhuren via Airbnb, wat ook voor veel opbrengsten kan zorgen.

Investeren in vastgoed met vennootschap

Vastgoed kopen met je vennootschap of onderneming (ook voor zelfstandigen) om te verhuren is een zéér aantrekkelijke manier door de vele voordelen die je hebt bij de aankoop zelf.

Kosten zoals notariskosten, registratiebelasting, volledige bedrag btw, je investeringskrediet, etc… Zijn allemaal 100% aftrekbaar als beroepskosten, wat op het einde van je boekjaar een enorm verschil kan maken in het aantal belasting die je moet betalen.

Commercieel vastgoed kopen voor verhuur

Ook het verhuren van commercieel vastgoed / verhuur van een handelspand is een slimme investering want commercieel vastgoed verhuren heeft doorgaans een zeer hoog rendement.

100% Rendabel

Geniet van een tastbaar vermogen met hoge, vaste nettorendementen, elk jaar geïndexeerd.

100% Veilig

Een laag investeringsrisico met gewaardborgde inkomsten, en geen kleine lettertjes.

100% Zorgeloos

Onafhankelijk en vrijblijvend vastgoedadvies met verhuur & beheer door ervaren rentmeesters

Succesvol investeren in vastgoed met BrixFin

Een vastgoedinvestering, dat gaat niet over één nacht ijs. Ben je reeds geïnteresseerd om te investeren in vastgoed, of zoek je een veilige en rendabele belegging? Contacteer dan zeker de vastgoedexperts van BrixFin.

Bij ons ontvang je een op maat gemaakt financieel plan dat rekening houdt met je fiscaliteit, je budget en persoonlijke voorkeuren, en dat allemaal zonder enige kostprijs.

Webinars vastgoed met Cédric Vanderbeken

Investeren in vastgoed met weinig geld: Het kan!

Heb je een beperkt budget of weinig eigen inbreng maar toch de ambitie om te investeren in vastgoed om te verhuren? Dat is perfect mogelijk, want je hebt niet altijd een grote eigen inbreng nodig voor het aankopen van vastgoed.

Investeren in onroerend goed is niet enkel voor ‘rijke mensen’ of ‘mensen die veel verdienen’ zoals velen beweren. Het zal je zelfs verbazen wat je kan verwezenlijken met een klein startkapitaal.

BrixFin werkt als onafhankelijk vermogens- en vastgoedexpert samen met heel wat betrouwbare projectontwikkelaars met jarenlange ervaring. Om die reden hebben wij bijna altijd voor élk individu een vastgoedopportuniteit: van twintigers tot gepensioneerden, wij laten je spaarcenten optimaal renderen.

Nieuwbouw kopen en zorgeloos verhuren

Uw spaarcenten verdwijnen stilletjesaan als sneeuw voor de zon door de stijgende inflatie en het gebrek aan rendement op risicoarme beleggingen. Een vastgoedinvestering daarentegen betekent financiële zekerheid en brengt veel meer op dan uw spaarboekje.

BrixFin creëert samen met u een financieel plan op maat en stippelt uw investeringsroute deskundig uit. We selecteren voor u het juiste pand, beheren (indien gewenst) uw vastgoed en begeleiden u bij de toekomstige herverkoop ervan, en dat allemaal zonder énige kost voor jou.

Zo stelt u de toekomst van u en uw familie veilig.