Succesvol investeren in vastgoed, zonder zorgen

Investeren in vastgoed is de eerste stap, maar een goede opvolging van uw investering is cruciaal voor een optimaal rendement. Hoe vindt u de juiste huurder voor uw pand? Hoe kunt u uw vastgoed sneller verhuren? Hoe handelt u een eventueel schadegeval af? BRIXFIN werkt samen met een gespecialiseerde rentmeester die al uw vragen beantwoordt en u volledig ontzorgt. Deze dienstverlening is echter geen verplichting. Het staat u uiteraard vrij om uw vastgoedbeheer in eigen handen te nemen.

U hoeft enkel te profiteren van uw inkomsten, wij regelen de rest.

Welke taken neemt de rentmeester op zich?

Het verhuren van vastgoed vergt tijd en energie. Het is een specialisatie op zich die gepaard gaat met heel wat valkuilen en uitdagingen. Daarom neemt onze rentmeester zowel het administratieve, financiële als technische beheer op zich. De rentmeester is 24/7 bereikbaar en regelt alles voor u zodat u volledig zorgeloos investeert in vastgoed.

Administratief beheer

Huurders screenen en selecteren

Juridische zaken in orde brengen (huurcontract, plaatsbeschrijving, huurwaarborg…)

Met de huurders communiceren

Bemiddelen bij disputen met huurders

De eigenaar vertegenwoordigen op de algemene vergadering

Financieel beheer

Huurgelden innen en storten op de rekening van de eigenaar

Kosten doorrekenen (energie, water, syndicus…)

Indexatie doorvoeren

Aanmaningen verzenden in geval van huurachterstand

Technisch beheer

Technische defecten oplossen

Jaarlijks controlebezoek uitvoeren

Technisch onderhoud inplannen wanneer nodig (cv, sanitaire installaties…)

Eventuele werkzaamheden opvolgen

Waarom beleggen in vastgoed?

Bij BRIXFIN is een zorgeloze investering gegarandeerd. We bekijken samen uw financiële situatie en stellen een financieel plan op maat op zodat u precies weet waar u aan toe bent. Dit doen we zowel voor particulieren als vennootschappen. Onze vermogens- en vastgoedplanners hebben ruim 20 jaar ervaring en kennen de vastgoedmarkt als geen ander. Ze slagen er daarom steeds in om een pand te selecteren dat perfect matcht met uw wensen en doelstellingen. Onze professionele rentmeester zorgt ervoor dat uw investeringstraject volledig vlekkeloos en probleemloos verloopt. Doorheen alle jaren blijven we bereikbaar voor vragen of advies. We vertellen u tevens wanneer het moment aangebroken is om uw vastgoed opnieuw te verkopen. Zo zorgen we er samen voor dat uw rendement maximaliseert en dat uw vermogen groeit.

Samenwerken met BRIXFIN?