Vastgoedbeheer

Investeren in vastgoed zonder zorgen

Investeren in vastgoed is de eerste stap, maar een goede opvolging van uw investering is cruciaal voor een optimaal rendement. Hoe vindt u de juiste huurder voor uw pand? Hoe kunt u uw vastgoed sneller verhuren? Hoe handelt u een eventueel schadegeval af?

BrixFin werkt samen met een gespecialiseerde rentmeester die al uw vragen beantwoordt en u volledig ontzorgt. Deze dienstverlening is echter geen verplichting. Het staat u uiteraard vrij om uw vastgoedbeheer in eigen handen te nemen.

Vastgoedbeheer

Vastgoedbeheer: Doen of niet?

Het verhuren van vastgoed vergt tijd en energie en is een specialisatie op zich die gepaard gaat met heel wat valkuilen en uitdagingen. Om die reden raden wij drukke werknemers of professionelen aan samen te werken met een rentmeester.

Zowel het administratieve, financiële als technische beheer zal voor je geregeld worden terwijl je investering maximaal opbrengt. De rentmeester is overigens 24/7 bereikbaar voor jou en je huurders en regelt alles voor u zodat u volledig zorgeloos investeert in vastgoed.

U hoeft enkel te profiteren van uw inkomsten, wij regelen de rest.

Waarom beleggen in vastgoed?

Bij BrixFin is een zorgeloze investering met maximaal rendement gegarandeerd.

We bekijken samen uw financiële situatie en stellen een financieel plan op maat op zodat u precies weet waar u aan toe bent, voor zowel particulieren als vennootschappen.

Onze vermogens- en vastgoedplanners hebben ruim 20 jaar ervaring en kennen de vastgoedmarkt als geen ander. Ze slagen er daarom steeds in om een pand te selecteren dat perfect matcht met uw wensen en doelstellingen.

Daarnaast zorgt onze professionele rentmeester ervoor dat uw investeringstraject volledig vlekkeloos en probleemloos verloopt.

Doorheen alle jaren blijven we bereikbaar voor vragen of advies. We vertellen u tevens wanneer het moment aangebroken is om uw vastgoed opnieuw te verkopen

Zo zorgen we er samen voor dat uw rendement maximaliseert en dat uw vermogen groeit.

Zorgeloos investeren met maximaal rendement? Dat doe je met BrixFin.