Vastgoedplanning Particulieren

Investeren in vastgoed is uiterst veilig, rendabel en een perfect alternatief voor het verlieslatende spaarboekje.

Het is de perfecte manier om de waarde van uw (spaar)geld te verhogen én uw pensioen op te krikken. Weet u niet goed waar te starten? BrixFin heeft ruim 20 jaar ervaring in vermogens- en vastgoedplanning en zet alles op alles om het maximum uit uw vermogen te halen.

Veilig en zorgeloos investeren met BrixFin

De meeste particulieren zetten hun zuurverdiende centen netjes weg op hun spaarboekje.

Daarnaast hebben ze vaak heel wat extralegale voordelen, zoals een groepsverzekering, die ze niet benutten.

Dit is echter slapend kapitaal dat onderhevig is aan een stijgende inflatie en eindtaxatieInvesteringsvastgoed brengt op termijn veel meer op en is tevens een inflatiebestendige, veilige belegging.

Maximale optimalisatie van je vermogen

BrixFin optimaliseert uw vermogen en zorgt ervoor dat u meteen de vruchten plukt van uw groepsverzekering en stelt op basis van uw wensen, verwachtingen, doelstellingen en financiële situatie een onderbouwd financieel plan op.

Onze vastgoedexperts houden de vastgoedmarkt al jaren nauwlettend in het oog en selecteren voor u steeds het juiste pand op de juiste locatie in het juiste segment.

We staan daarnaast in voor het vastgoedbeheer en laten u weten wanneer u het pand best opnieuw kunt verkopen. Zo werken we samen toe naar een Bright Financial future, voor u en uw gezin.

Wist u dat u uw opgespaarde pensioenvermogen vandáág al kan gebruiken om vastgoed aan te kopen?

Voordelen van beleggen in vastgoed

Optimaal benutten van uw vermogen

Geen miljoenenbedrag op uw rekening staan? Geen probleem, uw vermogen is altijd groter dan u denkt. Ook met uw afbetaalde woning of groepsverzekering kunt u namelijk beleggen in vastgoed.

Maandelijkse huurinkomsten

De huurinkomsten vormen een mooie aanvulling op uw inkomen of pensioen. Eens uw lening afbetaald is, geniet u van extra inkomsten zónder dat u hier iets voor hoeft te doen.

Hoog rendement

De huurprijzen worden jaarlijks geïndexeerd en blijven dus stijgen. Bovendien gaat ook de waarde van uw vastgoed steeds meer de hoogte in.

Bijzonder lage hypotheekrente

De hypothecaire rente staat historisch heel laag momenteel, het is dus voordeliger dan ooit om een lening aan te gaan.

Volledig onbelast

De meerwaarde van de verkoop is onbelast als u uw vastgoed verkoopt na 5 jaar of meer. U kunt uw aankoop daarnaast optimaliseren zodat ook uw huurinkomsten belastingvrij zijn.

Inflatiebestendige investering

Uw spaarboekje is onderhevig aan een stijgende inflatie en wordt dus steeds minder waard. Dat is bij investeringsvastgoed niet het geval, integendeel zelfs. Uw vastgoed wordt steeds meer waard.

Tastbaar vermogen

Investeren in vastgoed betekent zekerheid en veiligheid. U koopt letterlijk bakstenen en heeft dus altijd iets in handen, wat er ook gebeurt.

Voordelen voor successieplanning

Een juiste spreiding van het roerend en onroerend vermogen kan uw kinderen en uw partner heel wat erfbelasting besparen.

Investeer in uw toekomst, samen met BrixFin