WEBINAR – Opgebouwd pensioenkapitaal benutten om te investeren in vastgoed

Webinar: opgebouwd pensioenkapitaal benutten om te investeren in vastgoed.

Tijden veranderen.

De 80%-regel wordt aan banden gelegd waardoor u minder kunt opbouwen in uw aanvullend pensioen (IPT).

Bovendien valt het fiscale voordeel langetermijnsparen weg vanaf januari 2024.

We moeten steeds meer zelf voor ons pensioenkapitaal gaan zorgen.

Actie ondernemen is vandaag belangrijker dan ooit: activeer en optimaliseer uw opgebouwd pensioenvermogen zodat u ook na uw actieve loopbaan uw levensstandaard kan aanhouden.

  • Wilt u weten hoe u vandaag uw opgebouwd pensioenkapitaal kan gebruiken en de nadelen van deze pensioenverzekeringen kan counteren?
  • Wenst u zich bij te scholen over het optimaliseren van uw pensioen door uw mogelijkheden op de juiste manier aan te wenden?
  • Heeft u vragen omtrent het indekken van slapend kapitaal tegen inflatie?

Dan is dit webinar iets voor u.

BrixFin informeert u over volgende punten

Kortom, na de webinar kent u de finesses om uw opgebouwd pensioenkapitaal te benutten voor een investering in vastgoed. Op het einde van het live webinar kan u ons ook vragen stellen via de chatfunctie, deze beantwoorden wij meteen.

Presentatie door
Cédric Vanderbeken

Dankzij zijn brede en jarenlange ervaring in vermogensplanning kan hij de financiële en fiscale mogelijkheden van de klant steeds correct inschatten.

Hij zorgt ervoor dat die zijn/haar mogelijkheden kent én optimaal benut. De vastgoedmarkt heeft hij bovendien jarenlang gescreend en kent deze bijgevolg door en door.

Deel ons webinar!

dagen
uren
minuten
seconden

Praktische info:

Ons webinar wordt live gegeven en is te bekijken op PC, tablet en/of mobiel. Na het webinar kan u ook ons ook vragen stellen via de chatfunctie.

Over BrixFin

BrixFin heeft ruim 20 jaar ervaring in vermogens- en vastgoedplanning.

Wij begeleiden zowel particulieren als vennootschappen doorheen hun investeringstraject op financieel, fiscaal en juridisch vlak. We kiezen steevast voor een persoonlijke benadering en bouwen een langetermijn-relatie uit waarop men kan bouwen en vertrouwen.