BrixFin Vastgoedexperts: Samen op weg naar een Bright Financial Future.

Een vastgoedinvestering betekent zekerheid en veiligheid, maar brengt ook heel wat uitdagingen met zich mee. Als je geen vastgoedexpert bent is het vaak moeilijk om de juiste richting te kiezen in het doolhof van steeds veranderende wetten, spelregels, maatregelen en mogelijke keuzes.

Wilt u succesvol investeren in vastgoed, zónder zorgen? Laat uw vastgoedplanning over aan de vastgoedexperts van BrixFin. Wij adviseren en ondersteunen zowel particulieren als vennootschappen op financieel, juridisch en fiscaal vlak.

Vastgoedexpert Kay Mortier

Vastgoedexpert: Kay Mortier

Als fiscaal expert met een passie voor vastgoed heb ik reeds honderden families begeleid bij de planning van hun vermogen.

Die ervaring leert mij dat de situatie van elke klant uniek is en een gepersonaliseerde aanpak vergt. Daarom vormen uw wensen, doelstellingen en verwachtingen de basis van elk financieel plan.

Door zo’n financieel plan op te stellen, kunt u de juiste beslissingen nemen en doordacht investeren in onroerend goed.

Vastgoedexpert: Cédric Vanderbeken

Dankzij mijn brede en jarenlange ervaring in vermogensplanning kan ik de financiële en fiscale mogelijkheden van de klant steeds correct inschatten.

Ik zorg ervoor dat u uw mogelijkheden kent én optimaal benut. De vastgoedmarkt heb ik bovendien jarenlang gescreend en ken ik bijgevolg door en door.

Mijn grootste streefdoel?
Een rendabele, toekomstbestendige investering vinden op de juiste locatie in het juiste segment

Vastgoedexpert Cédric Vanderbeken

De vermogens- en vastgoedexperts van BrixFin regelen uw vastgoedinvestering van A tot Z, terwijl u zorgeloos profiteert van alle voordelen. Elk jaar opnieuw.

Waarom samenwerken met vastgoedadviseurs van BrixFin?

Wat is een vastgoedadviseur?

Een vastgoedadviseur is een persoon die mensen helpt die interesse hebben om te investeren in onroerend goed en hen de juiste keuze te laten maken naargelang hun fiscale toestand, budget en persoonlijke wensen. Denk bijvoorbeeld aan de locatie van het pand, hoeveel rendement de klant wenst en het maximaal kapitaal die mag ingezet worden.

Investeren in vastgoed, in alle vertrouwen

Bij BrixFin komt u niet terecht bij een klassieke makelaar of projectontwikkelaar.

Ons team vastgoedadviseurs heeft ruim 20 jaar ervaring in vermogens- en vastgoedplanning: we begeleiden al jarenlang particulierenvennootschappen en hun families in de opbouw, bescherming én optimalisatie van hun vermogen.

Daarnaast kennen we de vastgoedmarkt als geen ander, waardoor we steeds de juiste vastgoedinvestering voor uw situatie selecteren. Zo gaat u zorgeloos een Bright Financial Future tegemoet.

Persoonlijke benadering

Bij vermogens- en vastgoedplanning is een persoonlijke benadering absoluut vereist.

Elk verhaal is namelijk anders en vraagt een aanpak op maat. We luisteren aandachtig naar uw behoeften en ambities, analyseren uw vermogen tot in het kleinste detail en stellen werkbare oplossingen voor die perfect aansluiten bij uw financiële situatie. De combinatie van uw input én onze expertise resulteert steeds in een uitgekiende en onderbouwde vastgoedstrategie.

Openheid en transparantie

Als vastgoedexpert streven we ernaar om met onze klanten een langetermijnrelatie op te bouwen die gebaseerd is op eerlijkheid, transparantie en vertrouwen. We werken een minutieus financieel plan uit zodat u exact weet wat u mag verwachten en u kunt ook steeds bij ons terecht met vragen.

Ons team fungeert als uw vast aanspreekpunt gedurende de komende jaren en is altijd bereikbaar. Het is namelijk ons doel om samen als één team uw financiële toekomst te verzekeren.

Samenwerking met ervaren vastgoedexperts

Aangezien we al jaren actief zijn in vermogens- en vastgoedplanning, selecteren we steeds de meest deskundige en gespecialiseerde vastgoedpromotoren, kredietgevers en rentmeesters.

We vormen een multidisciplinair team dat u ondersteunt, begeleidt en adviseert in élke stap van uw investeringsproces. Onze dienstverlening kost overigens niets, gezien wij worden vergoed door onze partners. Dit is net hoe we uw vastgoedbelegging maximaal laten renderen.

Haal het maximum uit je vermogen met BrixFin BV.