BRIXFIN: Samen op weg naar een Bright Financial Future

Een vastgoedinvestering betekent zekerheid en veiligheid, maar brengt ook heel wat uitdagingen met zich mee. Soms is het moeilijk om de juiste richting te kiezen in het doolhof van steeds veranderende wetten, spelregels, maatregelen en mogelijke keuzes. Wilt u succesvol investeren in vastgoed, zónder zorgen? Laat uw vastgoedplanning over aan de ervaringsdeskundigen van BRIXFIN. Wij adviseren en ondersteunen zowel particulieren als vennootschappen op financieel, juridisch en fiscaal vlak.

Kay Mortier

Als fiscaal expert met een passie voor vastgoed heb ik reeds honderden families begeleid bij de planning van hun vermogen

 Die ervaring leert mij dat elke situatie van elke klant uniek is en een gepersonaliseerde aanpak vergt. Daarom vormen uw wensen, doelstellingen en verwachtingen de basis van elk financieel plan.

Door zo’n financieel plan op te stellen, kunt u de juiste beslissingen nemen en doordacht investeren in onroerend goed.

Cédric vanderbeken

Dankzij mijn brede ervaring in vermogensplanning kan ik de financiële en fiscale mogelijkheden van de klant steeds correct inschatten.

Ik zorg ervoor dat u uw mogelijkheden kent én optimaal benut. De vastgoedmarkt heb ik bovendien jarenlang gescreend en ken ik bijgevolg door en door.

Mijn grootste streefdoel?
Een rendabele, toekomstbestendige investering vinden op de juiste locatie in het juiste segment

Wij regelen uw vastgoedinvestering van A tot Z, u profiteert zorgeloos van alle voordelen. Elk jaar opnieuw.

Waarom samenwerken met BRIXFIN?

Investeren in alle vertrouwen

Bij BRIXFIN komt u niet terecht bij een doorsnee makelaar of projectontwikkelaar. Ons team heeft ruim 20 jaar ervaring in vermogensplanning: we begeleiden al jarenlang particulierenvennootschappen en hun families in de opbouw, bescherming én optimalisatie van hun vermogen. Daarnaast kennen we de vastgoedmarkt als geen ander, waardoor we steeds de juiste vastgoedinvestering voor uw situatie selecteren. Zo gaat u zorgeloos een bright financial future tegemoet.

Persoonlijke benadering

Bij vermogens- en vastgoedplanning is een persoonlijke benadering absoluut vereist. Elke verhaal is namelijk anders en vraagt een aanpak op maat. We luisteren aandachtig naar uw behoeften en ambities, analyseren uw vermogen tot in het kleinste detail en stellen werkbare oplossingen voor die perfect aansluiten bij uw financiële situatie. De combinatie van uw input én onze expertise resulteert steeds in een uitgekiende en onderbouwde vastgoedstrategie.

Openheid en transparantie

We streven ernaar om met onze klanten een langetermijnrelatie op te bouwen die gebaseerd is op eerlijkheid, transparantie en vertrouwen. We werken een minutieus financieel plan uit zodat u exact weet wat u mag verwachten en u kunt ook steeds bij ons terecht met vragen. Ons team fungeert als uw vaste aanspreekpunt gedurende de komende jaren en is altijd bereikbaar. Het is namelijk ons doel om samen als één team uw financiële toekomst te verzekeren.

Samenwerking met ervaren partners

Aangezien we al jaren actief zijn in vermogens- en vastgoedplanning, selecteren we steeds de meest deskundige en gespecialiseerde vastgoedpromotoren, kredietgevers en rentmeesters. We vormen een multidisciplinair team dat u ondersteunt, begeleidt en adviseert in élke stap van uw investeringsproces. Zo laten we uw vastgoedbelegging maximaal renderen.

Wilt u het maximum halen uit uw vermogen?